El resultat s'anomena: Melmelades casolanes. 80 receptes que surten bé. Un recull d'instruccions escrites de forma molt senzilla perquè qualsevol de nosaltres les pugui elaborar. Són formes de fer-se la pròpia melmelada de maduixa, taronja o pruna. Però n'hi ha de curioses. Sabieu que es pot fer melmelada de ceba? O que també n'hi ha de moniato? O de bolets? Segur que no. Doncs sí. Gràcies a la Montserrat o la Núria podreu fer i provar aquestes confitures experimentals que serien universals si les fes Ferran Adrià.
I de fet, tant la Montserrat com la Núria han aconseguit ser internacionals. Amb aquesta obra, han aconseguit estar als Gourmand Cookbook Awards al millor llibre de cuina en català. A partir d'aquí, ser el millor llibre de cuina del món serà complicat. Elles mateixes ho veuen difícil, però aquesta és l'actitud del català: creure que el nostre producte és inferior al dels altres.
Melmelades casolanes. 80 receptes que surten bé no és un llibre per portar al metro. No et farà caure cap llàgrima. Tampoc et canviarà la vida però segur que guanyaràs en qualitat. Penseu: si ja fer un bon esmorzar amb torrades, mantega i melmelada és un luxe, què millor que la melmelada sigui d'un mateix...i amb el gust que un vulgui?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada