dimarts, 8 de febrer del 2011

Resultats de l'enquesta


La majoria no pot amb ell. I només són vuit lletres. Però darrera Joel Joan sembla que hi ha alguna cosa més, ja que la meitat de l'audiència ha votat la opció "calla calla que em poso histèric" a la votació d'aquesta setmana. I és que no ho negarem, l'actor català no deixa indiferent a ningú. Alguns l'adoren i altres l'odien a mort, bona part dels internautes que han votat en aquest bloc són del segon grup. Jo també, no mentiré.

Joel Joan aixeca males vibracions potser per la seva actitud de cara a l'exterior. Potser és bona persona, però ho dissimula molt bé. Moltíssim. He pogut tractar amb ell personalment en una entrevista, i tot i que li vaig fer una pregunta que li va fer gràcia puc dir que no és que sigui la persona més agradable del món.

A tot això cal afegir-li el component polític. El seu compromís amb el país és considerat per molts excessiu. D'aquí que la opció: quan ell mori aconseguirem l'independència, sigui la segona més votada. De fet, està empatada amb els partidaris de l'actor català, o sigui els que han votat que els hi agradava Plats Bruts i Porca Misèria. I certament a mi també m'agradava Plats Bruts, però la gràcia dels actors és que són capaços d'interpretar personatges. I Joel Joan no és en David, l'amic d'en López.

Per últim, l'opció d'una mort lenta i dolorosa no l'ha votat ningú. Potser no se la mereix...i mereix una mort directe i ràpida.

1 comentari:

  1. Eps, que potser algun dia serà el Ronald Regan català!! en aquell moment tots voldrem ser el seu amic!! ;-P

    ResponElimina