dimarts, 15 de març del 2011

Estudis que són la polla


Des de que l'home és home, s'han fet molts estudis. Alguns amb més encert que d'altres. Estudis sobre abelles, sobre marees, sobre relacions entre persones o sobre la pobresa. Tenim milions d'investigacions que busquen sempre trobar solucions i saber cada cop més, i de tot. Avui però, hem tingut accés a un estudi curiós, però igual d'important (suposo). És una investigació sobre les grandaries dels penis dels diferents països. Sí.

L'estudi, reflectit en aquest mapa, ens ensenya, literalment, qui la fa més grossa. D'aquesta manera es confirma el que molta ja sospitàvem, i és que a l'Àfrica parteixen el bacallà en aquest sentit. No s'ha pogut analitzar tots els penis de tots els països del continent, segurament per falta de mitjans o instruments de mesura, però el Congo és el país on la mitjana és més gran: 17'93. Sí, gairebé 18 cm de mitjana. Tot dit.

A partir d'aquí ve la sorpresa. La novetat. El que m'ha fet escriure sobre això i donar-li un xic de divulgació i reflexió. Senyors, el segon país d'aquesta llista és: Equador! Amb 17'59 de mitjana. Quants de vosaltres haurieu dit el païs sudamericà el segon país d'aquesta llista? Cap. N'estic segur. Completa el podi Ghana, posant més pes al medaller per part del continent africà, amb una mitjana de 17'12. El quart és Colòmbia, fet que fa pensar amb allò que diuen que els centres de poder s'estan traslladant cap a Sudamèrica, Àfrica, Xina o la Índia.

Pel que fa a aquests dos últims països s'hauran de conformar amb un creixement a un ritme frenètic. El que tenen entre les cames no sembla ser un gran actiu. Així que es confirma el que sospitàvem (i potser alguns/nes ja havieu comprovat): els asiàtics la tenen petita  La Xina 10'89 i l'Índia, un trist 10'24, que la coloca última, una posició dificilment remuntable.

I aquí què? Us preguntareu. Doncs l'estat espanyol està al tercer gran grup amb una mitjana d'entre 13 i 15 centímetres. França està per sobre nostre. Sempre França. Però alegren-nos, aquí sí que estem a l'altura de Gran Bretanya, Noruega o Alemanya. Zapatero estarà content. Qui no es conforma...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada