dilluns, 11 de març del 2013

La política (i) Sánchez Camacho em cansen


Reconec que estic cansat. Cansat de la política, tant l'espanyola com la catalana. I mira que jo sempre he estat d'aquells que l'havien defensat com una forma de canviar la vida de les persones davant la típica frase de: “a mi la política més igual perquè tots els polítics són igual (de corruptes)”. No els hi faltava raó, però jo era dels que posava l'acció per davant del passotisme. No fent res segur que no es canvien les coses.

Però reconec que es fa difícil continuar defensant aquesta posició. Estic cansat. Cansat de veure com uns s'acusen als altres. Com els altres acusen a uns. Cansat de veure el baix nivell polític, uns més que altres. Cansat de veure'ls fer accions només per emplenar-se les butxaques, treure els amics d'un embolic o anar contra un país. Cansat de veure que no s'intenten arreglar les coses. Cansat de veure'ls cridar però no escoltar. Cansat de ineptes que han escalat tota la vida sense treballar i que ara es troben al capdamunt de la societat sense cap tipus de preparació. Cansat de veure les mateixes cares que fa anys i panys. Cansat de veure com insulten a la població dia a dia. Cansat de veure com insulten els mitjans. Cansat de veure com insulten les institucions.

Aquest és un sistema cancerigen. I va fent metàstasi, escampant-se arreu. Afecta la monarquia, als partits polítics, al poder judicial, als sindicats, al govern, al parlament i als bancs. I anar sumant.

Però resulta que passa el mateix a Catalunya. Estic cansat de rams, micròfons i dossiers. Estic cansat de dinars a la Camarga, de directors generals i espies. Estic cansat de periodistes, filtracions venudes com a investigacions i minuts de televisió i ràdio tirats a les escombraries. Estic cansat de tant “mortadeloifilemonisme”. Que si un espia a l'altre, que si tots s'espiaven entre ells, que si aquell restaurant tenia micròfons arreu, que si Metodo 3 tenia tots els telèfons punxats, que si jo et denuncio a tu i tu em denuncies a mi...i l'última, la senyora Sánchez Camacho canviant de cos per la sevaescorta. De mossos a Policia. Decisió totalment política...segurament suggerida pel CNI. Un grup que ja ha desembarcat a Barcelona i que pel que es veu anirà comptant amb gent com la Sánchez Camacho per anar desinflant el moviment independentista. O es que algú es pensa que només hi ha escoltes, espies i micròfons a Catalunya? Creieu que no n'hi ha a Madrid?

El CNI comptarà amb aquesta gent, els de sempre. Sempre els hem tingut a casa aquests, i no ens hem rendit. Però reconec que estic cansat. Em cansa la gent hipòcrita que acusa a uns de separar quan en realitat són ells qui ho fan. Em cansa la gent que diu mentides i va de “xaiet”. Em cansa la gent que posa micròfons a les flors. Em cansa la gent que acusa als altres de fer el que ella fa. Em cansa la gent que s'ofèn per tot. Em cansa la gent que creu que pel fet que una institució sigui catalana ho farà pitjor que una altra que sigui espanyola. Em cansa la gent que confon la política amb la rabieta. Em cansa la gent que fa les coses que li diu el CNI. Em cansa la gent amb bótox a la boca. Em cansa Sánchez Camacho i la gent que l'envolta. Els del seu partit, per suposat, però comencen a cansar-me la gent que li segueix les seves rabietes. Ignorem-la, al final, se'n cansarà.

1 comentari:

  1. A la mina la feia anar a buscar carbó, per puta, per anticatalana i per falsa!!

    ResponElimina