dilluns, 6 de febrer del 2023

Laura Ponts, quan la cuina és la teva oficina



Si no seguiu a la Laura Ponts ja tardeu. Bé segurament sí que sou un dels 349 mil seguidors que té Laura López, aquest és el seu verdader nom, a Instagram. Però per si de cas encara no la seguiu, feu-ho. Influencer, estilista gastronòmica i fotògrafa, s’ha fet un nom a les xarxes socials entre milions de foodies de tot el món, i tot des de Ponts, un petit poble de Lleida on segueix vivint, allunyada de tot i de tots. Es la quarta generació de la Cansaladeria Vilalta del poble, per tant, la cuina la porta a les venes i ara, des de fa uns anys, la porta a les seves xarxes socials.

Veure el mur de Laura Ponts a Instagram és una explosió de sabors i colors. Diuen que el menjar entra per la vista, una frase antiga, diria mil·lenària, que amb les fotos de Laura Ponts arriba a l’enèsima potencia. Mirant les seves fotografies pots flairar el menjar i fins i tot intuir tots els gustos. Arrossos, pasta, llegums, dolços, tots els gustos hi son pressents, o quasi tots, ja que Ponts prescindeix de carns i peixos en el seu feed. Potser una mania personal potser una pista de la seva dieta diaria. En definitiva però, un festival de sentits a les xarxes socials que no ha deixat indiferent a ningú. 

I això l’ha portat a treballar per diverses empreses. Va començar amb Nando Jubany, un dels cuiners més il·lustres de Catalunya i d’aquí a l’estrellat. Marques com Estrella Damm, Calvo, Borges o Font Vella han contractat els serveis d’aquesta estilista gastronòmica que treballa des de la cuina de casa seva escoltant Sabina. Segons afirma en diverses entrevistes, gairebé cada migdia es posa la música del cantautor madrileny i es dedica a fer les seves composicions amb el menjar a casa seva. La cuina es l’oficina de Laura Ponts.

Xarxa: Instagram
Seguidors: 349 mil. 
Activitat: Treballa l'imatge del menjar. S'autonomena estilista gastronòmica i sí, aconesegueix portar aquest terme a bon port. El menjar t'entra pels ulls. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada