dimarts, 28 de juny del 2022

Corbes i ombres al paper


Corbes, girs, ombres i plecs. Només amb això, Polly Verity en té prou per fer art. Amb això i un full de paper, és clar. Amb aquest material i infinitat de petits moviments amb els dits que van mollejant el paper, Verity crea siluetes, somriures, petons o cares enfadades

Cada corba, cada ombra, cada gir al paper pot canviar l’expressió del paper completament. I no només fa cares, també extremitats o esquenes sensuals. Porta experimentant amb aquestes formes de paper tridimensional i doblecs des de fa vuit anys, quan el seu avi li va regalar un llibre de papiroflèxia.

















Amb el temps, s’ha especialitzat en treballar patrons geomètrics abstractes i repetitius fets amb trossos de paper (casi) sempre en blanc i sense tallar, per així permetre a l’espectador centrar-se en l’expressió i no em l’aspecte cromàtic de la seva obra. Sempre en un full. Sempre sense talls. Sempre art pur i senzill.  

D’aquesta manera es permet infinitat de formes amb plecs, especialment fotogènics, creats a partir de la llum. Una llum lateral que impacte i dramatitza les formes. Animals, mans, cadenes, geometries infinities i un sense fi de formes que juguen amb la llum i les ombres. Se'ns dubte una experiència pels ulls, senzilla i agradable de veure. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada