dimecres, 29 de juny del 2022

Obres d'art amb Lego



Qui diu que el Lego es només per jugar? Evidentment el mític joc de peces conegut a tot el món, ha entretingut milions de persones durant diverses generacions ara però també pot servir per aprendre art. 

Almenys aquesta és la iniciativa de Marco Sodano, que vol transmetre als nens que a través de les peces de Lego també podem ser artistes...o si més no, conèixer-los. 

El nom Lego prové del danés i significa “joc”. Fundat per Ole Kirk Kirstiansen, es va fundar a principis dels anys 30. Primer fabricant joguines de fusta, i ja als anys 50, experimentant amb totxos de plàsitc petits de colors. Anys més tard, el seu fill, Benjen, va comercialitzar Lego com un sistema de milers de peces i colors que ha arribat fins a dia d'avui.

Ara però, Sodano li dona un altra vida a aquestes mítiques peces que hem vist a totes les cases. L'artista italià reprodueix amb Lego els quadres més famosos de l'història: des de La Gioconda a l'autoretrat de Van Gogh, passant per Vermeer. Tot, com diu ell mateix, "per concienciar els mateixos pares dels nens de com d'important és desenvolupar la ment dels seus fills en una societat on els tenim endollats a un mòbil o aparell perquè no ens molestin" 



Si no sabeu què comprar als vostres fills; si voleu que comencin a tenir un mínim de sensibilitat per l'art o el dibuix. O simplement, si us agraden les creacions de Sodano, ja sabeu què coprar-vos amb la paga doble: autèntiques obres d'art amb Lego

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada